Снимка БлицТежка верижна катастрофа е станала на АМ Тракия в посока Пловдив.

...
Снимка БлицТежка верижна катастрофа е станала на АМ Тракия в посока Пловдив.
Коментари Харесай

Горещи подробности за страшната катастрофа на Тракия, първата версия за ужаса е...

Снимка Блиц

Тежка верижна катастрофа е станала на Автомагистрала " Тракия "  в посока Пловдив. Инцидентът е станал край Ихтиман. АПИ към този момент предизвести, че видимостта в района е понижена. При злополуката има трима ранени, съобщиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, съобщи Блиц.  

Образувала се е голяма запушалка от коли на аутобана. По последна информация, броят на ранените е трима. В региона на злополуката има бунище, което гори. В региона има задимяване и ниска мъгла. Според първичната версия, димът от пожара е довел до понижена видимост, провокирала злополуката. 

Седем са колите, потърпевши във верижната злополука на автомагистрала " Тракия " край Ихтиман. Три от колите са тежкотоварни, 4 - леки коли. Ранени са четирима души. Няколко незабавни екипа към този момент са на място. Един от потърпевшите е с черепно-мозъчна контузия, оповестява bTV.

Става въпрос за младежи, до 40-годишна възраст, включително и една жена. Няма заплаха за живота им. Изпратени са 7 екипа на незабавна помощ, които са се справил със обстановката. Сигналът е подаден към 4 и 46 часа тази заран.

Обходният маршрут е около село Лозен. Както и предходната година, по този начин и тази причина за злополуката е бунище, което е запалено. Имало е ниски мъгли и дружно с дима от горящия отпадък видимостта е била понижена. 

Трафикът в посока Пловдив се пренасочва от кръстовището за Лозен - Равно поле, Мосачево - Елин Пелин и по път I-6 София – Златица – път II-37 Панагюрище - до пътен възел " Гелеменово " и Автомагистрала " Тракия ". Движението в посока София се отклонява от пътен възел Церово на Автомагистрала „ Тракия “ - път III-8402 Церово - Злокучене - Септември - път I-8 Септември - Ихтиман. Пътят от Пазарджик към София трафикът е ориентиран по остарелия път. Пътни служители на реда са на място и контролират придвижването.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР